Počela prodaja povoljnijih ulaznica za Sonus 2018
Sonus

Objavljen je datum održavanja i početak prodaje ograničenog broja ulaznica po povlaštenoj cijeni za EX YU posjetitelje, za Sonus festival 2018te koji će se 6. godinu zaredom održati na paškoj plaži Zrće!

Prije malo više od mjesec dana završilo je peto izdanje Sonus festivala, ali već je objavljeno vrijeme održavanja Sonusa 2018te. Ovaj svjetski poznati međunarodni festival svoje šesto izdanje održat će od 19. do 23. kolovoza 2018. godine u klubovima na plaži Zrće. Putem Entrio online trgovine su puštene u prodaju i festivalske ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz EX YU regije, čiji je broj ograničen.

Sonus festival svake godine okupi samu kremu svjetske elektroničke glazbe, koja trenutno puni najveće festivale i klubove na svim kontinentima svijeta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posjetitelji Sonus festivala ove godine.

Program koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima, boat partiji i afterpartiji koji se održavaju svake godine na Sonusu jedinstvena su prilika za ljubitelje elektroničke glazbe da svoje omiljene izvođače čuju na jednom mjestu, okruženi s gostima iz više od 60 zemalja svijeta, a u sred Hrvatske, na prelijepoj Jadranskoj obali.

Evo kako smo se proveli na Sonusu 2017te! SONUS FESTIVAL 2018 …

Dragi naši Sonusovci, datum održavanja 6. Sonus festivala je objavljen! Hvala vam što ste uz nas sve ove godine! 2018te ćemo se na Sonusu družiti od 19. – 23.08.2018. 💙💙💙 Dostupan je i ograničeni broj povoljnijih ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije:https://www.facebook.com/commerce/products/1491289854254165/Mi jedva čekamo! <3

Posted by Sonus on Wednesday, October 4, 2017