Sonus
Sonus

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu – Sonus, koji će se održati od 21. – 25. kolovoza na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz naše, EX YU regije.

Cijena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 440 kn i u prodaji su od 12. travnja putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlaštenoj cijeni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Ulaznice je također moguće kupiti na 2 rate, a oni najbrži mogu ostvariti i popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posjetite sonus-festival.eu.

Počela prodaja lokalnih karata po povlaštenoj cijeni za Sonus, osigurajte svoju na vrijeme! 3

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe, održat će se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na otoku Pagu gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svjetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones,  i još mnogi drugi svjetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, hrvatski i regionalni DJevi.