Hypnodelix
Hypnodelix

Hypnodelix ekipa, poznata po fantastičnim i osvježavajućim psy-trance eventima koji su obilježili zagrebačku klupsku scenu unatrag par godina, otvara sezonu sa veoma zanimljivim gostom…

Andreas Markitanis, znan obožavateljima i kao Harmonic Rebel, dolazi u subotu 15. listopada, na prvi ovosezonski Hypnodelix party u AKC Medika gdje će predstaviti svoj Live act te DJ set zagrebačkoj publici kao Centauro. Andreas inače dolazi sa Cipra iz grada Lefkosia, čijoj sceni pridonosi od već 15 godina. Trenutno radi kao A&R menadžer u Psynon Records iz Velike Britanije, gdje se i željno isčekuje njegov prvi solo album.

Glazbeno funkcionira kroz mračnije i groovy varijante foresta i full ona, dok u njegovom nastupu možemo očekivati i dosta friškog materijala sa nadolazećeg albuma.

Kao pojačanje će mu se za pultom pridružiti iskusni dečki: Pila sa Forestdelic Recordsa te domaćini Morph i Effex iz Hypnodelix ekipe, dok će sveukupni dojam dodatno podići Hypnodelix i Saso Mange Soundsystem te Area 51 dekoracije.

Kao dodatna motivacija za dolazak organizira se i drugi floor u Grey Roomu, gdje uz techno glazbu ritam diktiraju Tvrtko (fonetika), Dujo (River festival/Workout) te Denis Beiffus (Sindikat).

Upad za event iznosi 40 kuna kroz cijelu noć, a prostor AKC Medika otvara vrata u 23 i zatvara u 6 ujutro. Također, Hypnodelix ekipa nam je ustupila dva upada za podijeliti.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te odgovoriti na pitanje Sa kojeg otoka dolazi Andreas?  Slučajnim odabirom, u subotu 15. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

13 KOMENTARI

    • Dragi Vanja, osvojio si upad na Hypnodelix otvaranje sezone! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Ostale potrebne zadatke sam obavila s fb profila Žan Luk Žil 🙂

    • Dragi Minja, osvojila si upad na Hypnodelix otvaranje sezone! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.