Home GLAZBA TOP LISTE Phoenix Kraundler – UES Magazine Top 10

Phoenix Kraundler – UES Magazine Top 10

0
Phoenix Kraundler – UES Magazine Top 10

Phoenix Kraundler selektirao je top 10 stvari koje će vas zagrijati za premijerno izdanje Pure Code večeri u zagrebačkom Boogaloo klubu na kojem gostuje Jewel Kid. Provjerite i uživajte u njegovoj selekciji u nastavku!

Phoenix Kraundler svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe. Od tada je gostovao na preko 300 partya, festivala i radijskih emisija na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Glazba koju izvodi proteže se od plesnog Tech House-a do žestokog, ali melodičnog Techna, ovisno o eventu i atmosferi publike. Organizator je “Underground Fusion” party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.

Na nastupima uvijek nastoji prezentirati nešto drugačiji set koji je ujedno kombinacija Dj-inga i live izvedbe na ritam mašini, kako bi posjetiteljima priuštio jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Često istražuje nove načine, poglede i uređaje za puštanje i izradu glazbe, tako da sve što nauči voli prezentirati drugima, putem raznih radionica i internet portala koji prate tu scenu.

Phoenix Kraundler - UES Magazine Top 10 1

U posljednje vrijeme je dosta predan izradi vlastite glazbene produkcije kao i medijskom dizajnu kako bi mogao što vjernije glazbeno i vizualno prezentirati svoje ideje. Motivaciju za daljnji rad i napredak daje mu sve više poklonika underground elektroničke glazbe, koji svojim prisustvom i oduševljenjem na njegovim partyjima daju do znanja da žele biti u urbanom trendu koji je prisutan u modernoj Europi i šire.

Phoenixa Kraundlera možete čuti već večeras u zagrebačkom klubu Boogaloo i to u sklopu premijernog izdanja Pure Code večeri na kojoj gostuje malteški techno dragulj Jewel Kid.

P-Ben – Ondes Gravitationnelles (Original Mix)

https://youtube.com/watch?v=BoNCKawxeLA

Devid Dega, Luca Gaeta – Memory (Original Mix)

https://www.youtube.com/watch?v=k5XTjtCy5qU

F.Sonik, Fabio Neural – Mazca (Original Mix)

Kristian Heikkila – Baskanal 2 (Original Mix)

VLADW – #110199

Jon Rundell – Mind (Original Mix)

The Southern – Take Your Time (Original Mix)

DJ Micky Da Funk, Dino Maggiorana – Do It (Original Mix)

Eddie Hale – Resistance (Original Mix)

Lonja – Koma (Original Mix)