phillipe poziva na Love International
phillipe | foto by Doris Fatur

phillipe donosi top 5 stvari koje bi mogao zavrtiti na ovogodišnjem izdanju Love International festivala te razloge zašto ga ne propustiti!

“Ovo je vjerojatno do sada najbolji line up Gardena, a sam festival promjenivši ime u Love International, može biti samo bolji i zanimljiviji. Moram priznati da sam bio malo skeptičan kada sam prvi put čuo novo ime festivala, ali sada sam se već pomalo priviknuo. Čini mi se da interes nikad nije bio veći, a o lokaciji da ni ne pričam. Uz pulsku tvrđavu na kojoj se održavaju Outlook i Dimensions festivali, ovo je definitivno nabolja hrvatska party lokacija.” – rekao je phillipe uoči svog nastupa na Love International festivalu.

phillipe će tako ove subote, 2. srpnja, kroz program ‘CFSN & Friends’ nastupati na The Olive Grove pozornici zajedno sa kolegama: Koolade live, Funk Guru, Viatori i Herzel live. Ukoliko kojim slučajem još uvijek nemate ulaznice, slobodno se javite CFSN-ovcima u inbox Facebook stranice jer im je ostalo još mali broj jeftinijih ulaznica za festival.

U nastavku uživajte u phillipeovom top 5 odabiru za UESMAG!

1. Roman Flugel – Dishes & Wishes

https://www.youtube.com/watch?v=TdV_XyQ6NXs

2. Bicep & Hammer “ARACARI”

3. Fort Romeau – Facing The Sea

4. Midland – Double Feature

5. Eltron John – B&S