Phat Phillie i Bizzo Bodega u Zagreb vraćaju legendarnu klupsku večer Blackout Lounge

0

Blackout Lounge, legendarni zagrebački RnB/hip-hop klupski program, vraća se nakon 8 godina s mjesečnom rezidencijom u klubu Super Super. RnB & hip-hop zvukovi ponovno će oduševljavati sve prisutne, a za to će se pobrinuti vaši DJ Phat Phillie i Bizzo Bodega već večeras, u subotu, 19. prosinca!

Blackout Lounge pokrenut je devedesetih u Aquariusu zajedno s DJ Frx-om, Bizzom i Phat Phillijem, a gostovala su imena poput Jazzy Jeffa, DJ Premiera, Busta Rhymesa, Redmana & Methodmana i mnogih drugih. Budite sigurni da će Blackout party biti jedan od partija o kojem će se ponovno pričati u metropoli, a Phillie i Bizzo teško mogu sakriti svoj osmijeh kad je u pitanju revival jednog od najbitnijih programa koji je obilježio urbanu povijest Zagreba.

Neke zanimljive stvari su prethodile vraćanju Blackout Loungea poput prelaska emisije Blackout na Radio Student, realizacija filma „Stani na put“ i želja DJ Chilla da radimo upravo u SuperSuperu. Drago mi je da ćemo konačno imati priliku puštati mjuzu koju hoćemo, a ne koju moramo!“ objašnjava DJ Phat Phillie.  

Blackout će ujedno dočekati i Novu u Super Superu zajedno s ekipom Juicy-a, a tu večer će im se pridružiti i General Woo koji će, zajedno s Rofellosom, biti Vaš hypeman!

Cijena karte iznosi 20 kuna, a za fb event klikni ovdje!

Phat Phillie i Bizzo Bodega u Zagreb vraćaju legendarnu klupsku večer Blackout Lounge 3