Zvuk koji izlazi iz Pure Groove Systems zvučnika opisuju kao ‘zvuk koji vas obavija i grli’, a prvi su zvučnici iz ove tvornice koji su isključivo namijenjeni klubovima, no odlični su i za festivale, live arene i pokretne zvučne stanice.

Bivši direktor odjela Elektroakustičnog istraživanja u NASA-i, Tom Danley, dobro je poznat po svojim inovacijama u području zvučnika i njihovog dizajna, posebno po Servodrive subwooferu, kao i prezentaciji s levitiranjem predmeta uz pomoć zvuka, no i vojnim i industrijskim eksperimentima sa zvukom.

Pure Groove Systems već 20 godina pružaju soundsysteme za festivale, stadione i IMAX kina, pa nisu pogriješili udruživši snage s Danley Sound Labs, kako bi stvorili ovo audio čudo. Danley još jednom diže ljestvicu s novim zvučnicima, čija konfiguracija slušatelju donosi nezaboravno audioiskustvo iz svakog ugla.

Zvučnici su isprobani prošlog mjeseca u Miamiu na tulumu na kojem su svirali Richie Hawtin, Jamie Jones, Pete Tong i Claude VonStroke. I legendarni John Digweed ostao je zapanjen mogućnostima ovog audisustava, za kojeg kaže: ‘Ovo je sistem na kojem će htjeti svirati svi DJ-i, a plesati svi klaberi’.

http://puregroovesystems.com/