Girandella Beat Beach 2016
Girandella Beat Beach 2016

Ove subote, održava se peto izdanje poznatog ljetnog serijala Girandella Beat Beach u Rapcu, a kao glavni gosti dolaze talijanski dvojac Paul C i Paolo Martini te Filip Xavi iz Srbije!

Seriously Twisted ekipa iz Labina, koja je zadužena za neke od najboljih evenata u Istri, ove subote, 30. srpnja, tradicionalno organizira party na poznatom bazenu Girandelle naziva Girandella Beat Beach. Ovo je ujedno i peto izdanje spomenutog serijala koje će održati na dva floora – house i techno.

Glavni gosti ovogodišnjeg GBB-a su talijanski dvojac Paul C i Paolo Martini na house flooru, odnosno srbijanski DJ Filip Xavi (ex Concrete DJ’z) na techno flooru. House floor čine još Danny Clarck, Toni Manero i Marin Biočić, dok techno floor Marta (Slovenija), Tino Dobrić i Tschoky. Upad je 90 kn u pretprodaji, odnosno 110 kn na ulazu.

Više informacija potražite na službenim Facebook stranicama kao i u Facebook eventu, a u nastavku okušajte sreću jer dijelimo 2×1 upad!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Girandella Beat Beach 2016’. Slučajnim odabirom, u subotu 30. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

https://soundcloud.com/paulcpaolomartini