Petar Dundov
Petar Dundov

Kraj 2017. u riječkom klubu Crkva uz veliko Novogodišnje slavlje, obilježit će i večer Secret Geometry na koju dolazi Petar Dundov!

Secret Geometry, večer koja će se u petak, 29. prosinca, održati u riječkom klubu Crkva, inače je koncept koji su pokrenuli Petar Dundov i Dj Šošo, a svake godine u ovo doba tradicionalno ga održavaju kao pozdrav staroj godini, no zbog viših sila, dvojac zadnjih 4 godine to nije uspijevao, stoga će im ovo biti prvi zajednički nastup nakon spomenutog vremenskog perioda na kojem će vam pružiti vrhunski techno house ugođaj.

Spomenutom dvojcu pridružit će se i Duboko Deep. Početak večeri je u ponoć, uz ulaz od 40kn. Više potražite u službenom Facebook eventu!

Dijelimo 3×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 29. prosinca, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

Posted by Crkva on Tuesday, December 26, 2017