Kupa Open Air od sada tri dana!
Lokacija Kupa Open Air festivala

‘Kupa Open Air’ festival održava se petu godinu za redom ovoga vikenda u Mošćenici, a velika novost ovog jubilarnog petog izdanja je da je od jednodnevnog postao trodnevni festival, od 1. do 3. srpnja!

Kupa Open Air festival se kao i do sada odvija pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika grada Petrinje, gospodina Darinka Dumbovića, a organiziraju ga udruga KUPA A.M.J. i Šum na UmuKroz čak tri večeri na ples će vas tako tjerati ukupno 13 izvođača: BLϋ, Demens Cerebrum, Elaps, Freez, Gogolesko, Igor Batinjan, Kozlowsky, Miljković Kristijan, Omar, Sylph, Tom Cue, Vedran Semenić i Zlaja. 

Ulaz je kao i do sada besplatan, a donošenje vlasite hrane i pića je dozvoljeno, no piće mora biti u plastičnoj ambalaži. Također su osigurana i mjesta predviđena za roštiljanje, a paljenje vatre izvan istih i bez dopuštenja organizatora bit će sankcionirano. Na raspolaganju Vam stoji i tuš sa pitkom vodom, sanitarni čvor (a možete i negdje u žbun, u prirodi smo).

Kupa Open Air
Kupa Open Air

Kamp Kutac je spreman za sve koji se odluče na kampiranje, a za one koji nemaju vlastiti šator, a imaju npr. vreću ili čak nemaju ni to, osigurani su pomoćni smještaji; veliki šator pod kojeg se možete smjestiti i predahnuti ili čak i odspavati. Chill out zone su poboljšane i renovirane, kao i cijela infrastruktura na lokaciji.

Točan raspored nastupa bit će objavljen tik prije početka festivala. Za više informacija pratite objave u Facebook eventu ili na službenoj Facebook stranici!