Partiji diljem Europe, a najviše Ujedinjenog Kraljevstva, preplavljeni su potencijalno smrtonosnom serijom crvenih pilula, tzv. ecstazyja, sa utisnutim ‘Chupa Chups’ logom. Pazite se!

Ovu vijest sa DailyStara prenosi The Clubber, a u nastavku otkrivaju da su spomenute ‘Chupa Chups’ pilule na internetu opisane kao: “Dobre čiste pilule, super jake i pravljene od vrhunske nizozemske MDMA napravljene od PMK. Testirane u Nizozemskoj”, no one u sebi imaju fatalnu supstancu PMA, dok piše da sadrže 180mg MDMA. Jedan korisnik je tako na Reddit-u upozorio da ove pilule nisu sigurne, što je testiranje i potvrdilo.

Pilule sa logom koji je stvorio Salvador Dali nabavljaju se jeftino iz Amsterdama i Njemačke te prodaju na crnom tržištu putem web mreže. Njihovo dalje porijeklo ne može se utvrditi sa sigurnošču, ali putem web stranice e-bay se može kupiti ‘Chupa Chups’ presa iz Kine za oko 140 dolara. Za sada se čini da pilule cirkuliraju sjevorozapadom Engleske, Sjevernom Irskom i Škotskom, no nikad se ne zna kada mogu doći i kod nas, stoga opreza nikad dosta!