Sonus
Sonus (izvor: press)

Sonus festival se opet našao među samom kremom svjetskih festivala te je treću godinu zaredom  uvršten među najboljih 10 festivala u svijetu prema izboru svjetskog glazbenog medija Resident Advisora.

Ovo je veliki uspjeh Sonus festivala koji ove godine slavi petu godišnjicu postojanja i već uživa svjetski ugled kako među posjetiteljima tako i među artistima.

Više od 60 imena svjetske elektroničke scene nastupit će na jubilarnom izdanju Sonus festivala koji će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće i brodovima koji će ploviti po našem prelijepom Jadranu.

Tijekom pet dana i pet noći festival će ugostiti posjetitelje iz cijelog svijeta koji će moći uživati u nastupima DJa koji su na samom vrhu svjetske elektroniče scene, kao što su: Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth,  Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi.

Organizatori Sonus festivala su i ovaj put prilagodili cijene festivalskih ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije. Moguće ih je kupiti za 440 kn putem Entrio online trgovine ili prodajnih mjesta.

Šaljemo vam malo pozitivne energije i atmosfere s prošlogodišn…

Šaljemo vam malo pozitivne energije i atmosfere s prošlogodišnjeg SONUS FESTIVALa! Jedva čekamo more, sunce i najbolje od svjetske elektroničke glazbe…I VAS! <3 20.- 24.08., 5 dana, 5 noći i afterparty s otvorenim krajem, u klubovima Papaya club @ Zrce beach, Aquarius Club @ Zrce beach i Kalypso club @ Zrce beach.

Posted by Sonus on Saturday, July 1, 2017