Drugi Parallel dimension obilježit će gostovanje Krisa Kylvena, ove subote 20. siječnja, 2018. u Sound Factoryju! 

Prostor Sound Factoryja opet će se stapati s drugom dimenzijom u programu “Parallel dimension”, ove subote 20. siječnja, 2018. godine. Glavni gost je Kris Kylven, a uz njega warm-up odrađuje Kičma, a zatim slijedi Stevo s outro setom. Za dekoracije je zadužen Hypnodelix crew, te VJ Zynaps za visual.

Krisovo glazbeno putovanje započinje već u ranoj dobi kada započinje s programiranjem ritam mašina, a zatim pjevanjem u bandu Dead End. 1992. godine Kris se sve dublje uvlači u elektronsku glazbu. Današnji pionir goa trancea stvara glazbu izvan granica. Njegovi najpoznatiji projekti/suradnje su Ultimate Xperience, Juno Reactor, Element over Nature te jedan od najnovijih: Zero Dawn Apocalypse i Third Eye Channel Recs. Njegov glazbeni stil varira od industriala, psya, trancea, chillouta pa sve do rocka.

Već više od 20 godina Stevo radi u području ozbiljne glazbe i školstva, a u slobodno vrijeme ne krije svoju strast prema goa tranceu. Danas Stevo svira za poznate goa trance labelove: Suntrip, Timewarp i Neogoa, a osim toga vodi i vlastiti serijal partjya pod nazivom Balkan Goa Fanatics. U posljednje vrijeme Stevo se intenzivno bavi produkcijom, koju krije pod imenom Third Eye Channel.

Kičma dolazi iz Novog Marofa, a njegova priča s goa tranceom je započela s nekih desetak godina, naravno uz Astral Projection. S nekih 14 godina počinje otkrivati sve moguće stare i nove goa projekte s čim ne prestaje ni danas. U Marofu kao polovica OH kolektiva organizira partyje, a  novije vrijeme počinje skupljati oldschool goa ploče koje mu je posebni gušt puštat. Intervju s Kičmom čitajte ovdje.

Ostale informacije o eventu pratite na linku.

Upad iznosi 20kn od 2 do 4 sata, 40kn od 4 do 8 sati, te 20kn od 8 do 12 sati.

Dijelimo 2×1 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 20. siječnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.