Kompilacija 73 potvrđuje da McAuley izbjegava gaziti stopama ostalih UK DJa, umjesto toga svojim kreativnim miksanjem zadržava svoj originalni potpis, te svaka traka zvuči kao da je jedno od njegovih djela!

Kevin McAuley aka Pangaea, 2007. je pomogao osnovati Hessle Audio label, koji s vremenom postaje sinonim za originalnu etiketu koja postavlja trendove. Nakon pozitivnih utisaka koje ostavlja njegovo drugo izdanje nastavlja s još osam EP-ova koji su također dobili velike pohvale kritičara, a 2013. samostalno je pokrenuo label Hadal.

Od tri Hessle Audio osnivača, Kevin McAuley je onaj iz sjene. Kao DJ uglavnom je zasijenjen od Bena UFOa, a njegova produkcija je manje poznata nego ona od Persona Sounda, no to ne umanjuje činjenicu kako ovaj perspektivni DJ svojim stvaralaštvom pomiče granice te poznaje značenje riječi kvaliteta.

Nikada nisam bio sretniji s onime gdje jesam te smjerom u kojem idem. Mnogo toga se u glazbi promijenilo posljednjih godina, te iako sam ponekad osjećao da je sve prepušteno slučaju, sada se osjećam kao da me moj glazbeni put prirodno doveo na ovo mjesto.” otkrio je Pangaea.

Za jednu techno kompilaciju, Fabrivlive.73 je iznenađujuće poletan. Na neki način je teško zamisliti selekciju koja uključuje imena poput Leea Gamblea Reeka, Adama Jaya, Manni Dee, ali pod kontrolom McAuleya stvari ostaju dinamične i originalne. Osim navedenog CD uključuje i uratke Shifteda, Oscara Mulera, Tripea i drugih, što potvrđuje McAulyevu svestranost i beskompromisnost.

Nakon razočaravajuće godine za mix CD-e, općenito, Fabric je započeo 2014. s mnogo entuzijazma. Mix Fabriclive.73 je dobio mnoge simpatije od kritičara… provjerite zašto na linku.