U skrivenom raju, tik uz jezero Kuršanec, smjestila se Enygma – mjesto koje je u kratkom roku postalo parti utočište brojnim čagericama i čagerima. Iz Enygme poručuju: ”Naša misija je Vaša sreća” – a u sklopu misije, Enygma predstavlja novi program znakovitog naziva “Sila se budi” na čije premijerno izdanje dolazi Mr. DJ Dario!

U subotu, 30. siječnja, za pult Enygme dolazi istinski virtuoz elektroničke scene u Hrvatskoj kojem dodatan uvod nije potreban, jer njegovo ime govori samo za sebe. On je Mr. DJ Dario!  Rezident kultnog “Kraljevstva”, kasnijeg “Perfectiona” te nezaboravnog kašinskog kluba “Mungos”, ovaj će put publici pokloniti set u minimalnom trajanju od tri sata. Svojom glazbenom selekcijom pravih underground dragulja, Dario će neminovno natjerati čagere da plesom zapale dance floor.

Uz Daria će u Enygmi premijerno nastupiti i DJ Yapa – osnivač “Dance Factory HR” projekta te DJ koji s lakoćom prepoznaje potrebe publike, a koji će svojom izvedbom povesti prisutne na divnu vožnju u progresivnom tech-house tonu.

12540690_1516844758611652_6315632747757789946_n

Komandnim pultom upravljat će i rezidenti Šuma na umu – dvije empatične figure iza cijelog projekta – DJane Sylph i DJ Gogolesko. Već naveliko poznatim glazbenim majstorijama, publiku će ugrijati i jutarnjim b2b setom.

Cijena ulaznice iznosi super povoljnih 20 kn, u čiju je cijenu do ponoći uključeno i party piće dobrodošlice. Curama je ulaz besplatan do ponoći, stoga dođite i PLUR-om probudite Silu!