Postani dio hrvatsko-slovenske “ekspedicije” – otputuj s nama i pokaži Svenu da su Hrvati najbolji rejveri na svijetu!

Malo tko zna da je Sven Väth nekad slovio kao pjevač i skladatelj, koji je pod pseudonimom Off pjevao Electrica Salsa, još davne 1986. godine, a danas je, i sa svojih 50 godina, jedan od najcjenjenijih DJ-a s nastupima diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj, u koju je dolazio i prije cjelokupnog hypea oko Hrvatske.

Sven je odlučio da će svoj 50. rođendan slaviti u velikom stilu i to će obećanje i ispuniti. Prema tome, već nas 25. listopada u Manheimu očekuje nevjerojatan i nezaboravan party koji će ga ponijeti među zvijezde još za idućih pedeset godina. Tako vas u Manheimu uz samog Sven Vätha očekuju i Richie Hawtin, Luciano, DJ Koze i Alex Azary.

U suradnji sa slovenskim Gremonaparty kolektivom spremamo vam nezaboravan provod – putovanje na proslavu Svenovog 50. rođendana! Više o detaljima putovanja u nastavku teksta…

sven_50_godina

DETALJNE INFORMACIJE:
Lokacija: Maimarkthalle u Manheimu, Njemačka
Početak: Subota, 25. listopada 2014 u 22 sata
Završetak: Nedjelja, 26. listopada 2014 u 10 sati
Garderoba: ormarići
Fotoaparati/kamere: bez objektiva

PROGRAM PUTOVANJA:
Subota, 25.10. – U ranim jutarnjim satima polazak prema Njemačkoj. Vožnja do Njemačke proći će brzo – oni sa više snage će se zagrijavati, a pospanci će prikupljati snagu za ono što ih tek očekuje. U Mannheim ćemo stići u popodnevnim satima, jer ćemo u međuvremenu nešto pojesti, a u planu je i slobodno vrijeme do početka partija. Nakon odmora slijedi prijevoz do prizorišta nadomak pozornice gdje ćemo se početi potpuno prepuštati odličnoj glazbi te samome slavlju Svenovog rođendana. Partijamo sve do nedjeljnih dopodnevnih sati.

Nedjelja, 26.10. – Nakon završetka velikog partija dočekat će nas prijevoz na dogovorenom mjestu od kuda ćemo krenuti nazad kući.  Povratak je predviđen u kasnim večernjim satima. Za vrijeme vožnje ćemo imati samo jedno u mislima: “Papa Sven je car!”

CIJENA PUTOVANJA:
SV50 Partybus (25.-26.10.2014)  = 119€  (po osobi)

U cijenu paketa uključeni su:
Prijevoz iz Zagreba
Ulaznica za događaj
Super party vodiči
Zdravstveni tehničar na putu
Animacija
Osiguranje putnika od posljedica nezgode
Organizacija i vodstvo

PRIJAVE:
Prijave sa Vašim podacima (imenom, prezimenom, datumom rođenja te brojem osobne iskaznice) šaljite na [email protected]