Home NOVOSTI NAGRADNE IGRE Osvojite Defected Croatia festivalski merch paket

Osvojite Defected Croatia festivalski merch paket

12
Osvojite Defected Croatia festivalski merch paket
Defected Croatia 2016 merch paket

Jedan od najcjenjenijih brendova u house glazbi, Defected, dolazi na hrvatsku obalu s premijernim izdanjem Defected Croatia festivala koji je na rasporedu od 11. do 15. kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom. UESMAG vam dijeli festivalski merch paket i ulaznice!

Defected Croatia festival će u pet dana house hedonizma na nekoliko lokacija ugostiti neke od svjetski poznatih izvođača kao što su Basement Jaxx, Riva Starr s kojim smo i porazgovarali, Kings of Tomorrow, Honey Dijon, Crookers, Dennis Ferrer, Kenny Dope, Roger Sanchez, Lee Walker, Josh Butler, Sonny Fodera i mnoge druge.

Samo za čitatelje UESMAG portala smo omogućili ekstra popust od 50% kojim se cijena tjedne festivalske ulaznice spušta sa standardnih 750 na nevjerojatno niskih 375 kuna. Ulaznice možete kupiti klikom na Entrio.hr, a popust ćeš ostvariti upisom akcijskog koda: UESMAG. Više o festivalu pratite na službenim stranicama, a u nastavku okušajte sreću!

Dvoje najsretnijih čitatelja ili čitateljica imat će prilike besplatno uživati u Defected Croatia festivalu, kao i u festivalskom merch paketu koji uključuje: Defected majicu, Defected In The House 2016 CD kompilaciju i Defected party novčanik.

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Defected Croatia 2016’. Slučajnim odabirom, u utorak 09. kolovoza u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada, kao i merch paketa, koje ćemo obavijestiti putem maila.

Osvojite Defected Croatia festivalski merch paket 1