Defected Croatia 2016 merch paket
Defected Croatia 2016 merch paket

Jedan od najcjenjenijih brendova u house glazbi, Defected, dolazi na hrvatsku obalu s premijernim izdanjem Defected Croatia festivala koji je na rasporedu od 11. do 15. kolovoza u The Garden Resortu u Tisnom. UESMAG vam dijeli festivalski merch paket i ulaznice!

Defected Croatia festival će u pet dana house hedonizma na nekoliko lokacija ugostiti neke od svjetski poznatih izvođača kao što su Basement Jaxx, Riva Starr s kojim smo i porazgovarali, Kings of Tomorrow, Honey Dijon, Crookers, Dennis Ferrer, Kenny Dope, Roger Sanchez, Lee Walker, Josh Butler, Sonny Fodera i mnoge druge.

Samo za čitatelje UESMAG portala smo omogućili ekstra popust od 50% kojim se cijena tjedne festivalske ulaznice spušta sa standardnih 750 na nevjerojatno niskih 375 kuna. Ulaznice možete kupiti klikom na Entrio.hr, a popust ćeš ostvariti upisom akcijskog koda: UESMAG. Više o festivalu pratite na službenim stranicama, a u nastavku okušajte sreću!

Dvoje najsretnijih čitatelja ili čitateljica imat će prilike besplatno uživati u Defected Croatia festivalu, kao i u festivalskom merch paketu koji uključuje: Defected majicu, Defected In The House 2016 CD kompilaciju i Defected party novčanik.

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Defected Croatia 2016’. Slučajnim odabirom, u utorak 09. kolovoza u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada, kao i merch paketa, koje ćemo obavijestiti putem maila.

Osvojite Defected Croatia festivalski merch paket 3