Oddvod ekipa ovoga vikenda organizira još jedan odličan party na dva floora u Das Hausu kojim će vam razbiti post-novogodišnju depresiju!

Nakon što ste se odmorili od ludog dočeka i pomislili kako će prvi mjesec biti dosadan i depresivan evo iznenađenja! Ulaskom u 2015. godinu Oddvod ekipa vas, u subotu 10. siječnja, časti novim partijem na dva floora na kojima će svoj allnighter imati Stevo i Jashar.

Prije točno godinu dana Oddvod je započeo svoju priču u Das Hausu, pa je ovaj party ujedno i godišnjica. Kao i obično Oddvod ekipa sprema psy/goa poslasticu koju ne smijete propustiti! Početak je u 22 sata uz participaciju od 20kn do ponoći te 30kn nakon.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te odgovor na pitanje: “Tko je prije točno godinu dana (10.1.2014.) odradio allnight set u Das Hausu?” Slučajnim odabirom u petak, 9. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/165295254″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]