HYTE
HYTE (izvor: press)

Objavljen je raspored HYTE Zadar dvodnevnog eventa. Program će početi u 15h na plaži Kolovare te će se u 1h poslije ponoći preseliti u klubove Zara Beach i Podroom gdje će program trajati do ranih jutarnjih sati.

Još su samo 4 dana preostala do HYTE Zadar – dvodnevnog spektakla gdje će nastupiti 20ak DJeva od kojih velike svjetske zvijezde kao što su Loco Dice, Matthias Tanzmann, Steve Bug, Enzo Siragusa, Dewalta, Shaun Reeves, Seb Zito, Rich Nxt, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes, te domaće snage Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Jogarde, Felver, Homeboy Live, Mimi, Darko Kustura, Mate Kokić, Josip Milković.

Ulaznice po povoljnijoj cijeni je moguće kupiti putem Entrio online trgovine. Dnevne ulaznice po cijeni od 120 kuna, a vikend ulaznice po cijeni od 160 kunaUlaznicu će biti moguće kupiti i na ulazu u event. Cijena dnevne ulaznice na ulazu, iznosit će 200 kuna, a vikend ulaznica 250 kuna

Za sve informacije i novosti pratite Facebook event, Facebook stranicu i/ili Instagram stranicua u nastavku provjerite raspored po danima:

1. PETAK 22. srpnja 2016.

Objavljen raspored po danima za HYTE Zadar 5

2. SUBOTA 23. srpnja 2016.

Objavljen raspored po danima za HYTE Zadar 6