Otvorenje nove sezone Sirupa na novoj lokaciji Paromlina.

Novi Sirupov dom krstit će iskusni zagrebački lisci Felver, Mack Julia i Zero, koji će u ovoj sezoni, između ostalih, tvoriti široku paletu klupskih rezidenata, koja će činiti programsku okosnicu, uz povremena inozemna gostovanja i suradnje s već provjerenim lokalnim promo crewovima.

Felvera ne treba posebno predstavljati, s obzirom na to da je riječ o DJ-u prisutnom na domaćoj sceni od njenih začetaka. Felver svoj ”peak” bilježi u zlatnim godinama Stereo Studija no svojom selekcijom i stalnim glazbenim napredovanjem i danas oduševljava poklonike elektroničke glazbe diljem regije.

Mack Julia
, diplomat među DJ-evima, u ”Jekyll & Hyde” stilu kombinira svoj dnevni i noćni život, a svojim je specifičnim usmjereno-neusmjerenim glazbenim odabirom ostao jedan od rijetkih DJ-eva kojeg je gotovo nemoguće oponašati.

Zero 
je svakako miljenik zagrebačke publike, a otkako je pokrenuo radio emisiju Zero Show na Radiju 808, sve je popularniji i u ostatku države, a i šire. Svojim predanim radom i profesionalnošću stvorio jetrenutno najpopularniju radio emisiju elektroničke glazbe u Hrvata te postao jedno od zaštitnih lica Radija 808.

Participacija za program otvorenja Sirupa u subotu, 9. studenog, iznosi40 kuna, za članove 20 kuna. Podsjećamo da se od ove sezone možete učlaniti svaku večer na ulazu u klub čime ostvarujete posebne pogodnosti.