Kotlovnica
Kotlovnica

Postoji li itko tko gledajući Boiler Room nije poželio biti dio te publike? Upravo iz tog razloga, gledajući nebrojene nastupe svjetskih izvođača ovog kultnog programa par entuzijasta iz Disko sekcije KSET-a došlo je na ideju organiziranja ovakvog eventa čije se treće izdanje sprema 25. lipnja!

Stage usred Kluba, publika oko stagea, vizualni efekti i opuštena atmosfera zasigurno pridonose jednoj drugačijoj atmosferi od one na koju su ljubtelji elektonske glazbe navikli izlazeći po raznim klubovima u metropoli. Doživite to i u sklopu Kotlovnice!

Program je krenuo u prosincu 2015. godine s gostovanjem Jana Kinčla Zero-a kao headlinera prve edicije Kotlovnice te je zabilježio dobar odaziv. Kotlovnica sada polagano pronalazi svoje mjesto na zagrebačkoj elektronskoj sceni te je u drugoj ediciji ugostila imena zagrebačke clubbing scene: Akuul, Funk Guru, Yesh, Tvrtko i Basta te organizacijske malenkosti Mradar & Mucic M, a kako je to sve na kraju zvučalo  može se poslušati na Mixcloud profilu.

Kotlovnica je temeljena na drugačijem doživljaju glazbe koja je postala simbolom novog vremena, a KSET kao kultno mjesto u promicanju glazbene kulture već 40 godina prati trendove. Ovaj underground program publici omogućuje novi doživljaj klupskog programa, s obzirom da centrirani stage omogućuje nesmetani ples oko DJ pulta, čime sama publika ima veliki utjecaj na cjelokupni dojam večeri. S druge strane, program je i prilika DJ-evima da pokažu svoje vještine te da se njihova glazbena selekcija uživo vidi i čuje dalje od samih posjetitelja događaja.

Članovi kolektiva 25. lipnja spremaju završnu ediciju Kotlovnice za ovu sezonu.  Tog dana KSET će postati prava plesna meka gdje će svi ljubitelji 4×4 ritma moći uživati u house / tech / techno doživljaju. Samoj atmosferi pridonijeti će i vizualni identiet eventa, koji će biti terapija za oči. Za one koji nisu u mogućnosti pratiti event uživo, biti će postavljen live stream u HD rezoluciji, koji ćete moći pratiti i na web stranicama UES Magazinea.

Program počinje u 19:00 i traje do 03:00. Ukupno 8 sati glazbe i 6 DJ-a omogućiti će da gradacijom glazbe večer dođe do elektronskog vrhunca. Svoj rad i glazbenu selekciju predstaviti će nam: Ana Antonova, Rudi Papić, Oberön, Novell. Za warm up će se pobrinuti Mradar i Ante Mucic M u b2b izvedbi, ujedno i rezidenti Kotlovnice.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na šanku KSET-a od 9 do 16 sati svakim radnim danom i na dan događanja do ponoći po cijeni od 25 kuna, dok će se nakon ponoći trebati izdvojiti 35 istih tih kuna. Dođite zaplesati, podržati scenu i biti dio kulture! [Facebook event]