No Balance zagrijavanje u Super Super klubu za nadolazeći party s Insect Elektrikom [+dijelimo upade]

9

No Balance je projekt o kojem ste već imali priliku čitati na našem portalu, a sada imate priliku i čuti kakav zvuk organizatori njeguju na njihovom prvom klubskom događaju, koji u ovom slučaju funkcionira i kao promo party za njihovo prvo gostovanje, češki live projekt Insect Elektrika.

No Balance je novonastali projekt na domaćoj sceni, koji u svom radu kombinira post-modernu estetiku sa elektronskom glazbom. Na čelu mu se nalaze Ela Buljat, koja je zadužena za glazbeni dio, i Hrvoje Podrug, kojem interes leži u onom vizualnom. Ove subote, 28. ožujka, njihov prvi službeni event će se održati u klubu Super Super, novom mjestu na mapi zagrebačkih partijanera, s ciljem promoviranja njihovog slijedećeg događaja, koji će ujedno i označiti njihovo prvo gostovanje, češki live projekt, Insect Elektrika, kojima je ovo prvi put da nastupaju u Zagrebu!

no_balance_super_super_2803

Cijena ulaznice za subotu iznosi svega 30 kuna, a podršku domaćici Lila Cube rade lokalni DJ-i Funk Guru, FM i Tvrtko. Za one koji se osjećaju sretnima, pripremili smo i ovaj put nagradnu igru, čije detalje možete proučiti niže, dok sam event možete pogledati na facebook stranici.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/187002017″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]