I onda, nemoj samo brijat po Dimensionsu, nemoj samo svirat na Dimensionsu, nego uživaj u plaćenom smještaju i troškovima puta. Prijavite se na natječaj koji organiziraju Dimensions i Mixcloud – Dimensions loves vinyl.

Dimensions loves vinyl globalni je natječaj u kojem će pobjednik natjecanja dobiti priliku nastupiti na jednoj od pozornica ovogodišnjeg Dimensions festivala u Puli, biti će mu plaćen put, te smještaj u kampu. Naravno, i festivalska ulaznica.

Vođeni uspješnim primjerom prošle godine, kao i raznovrsnosti glazbenih žanrova u prijavama, organizatori ove godine žele čuti najbolji mix napravljen isključivo s vinilom, koji kako znamo, doživljava veliki comeback.

dimensions compSnimite mix samo s vinila, u trajanju između 40 i 60 minuta. U muzičkom smislu sve prolazi dokle god odgovara karakteru Dimensions festivala. Oni koji se potrude odmaknuti od trenutno popularnih pjesama i pokazati svoju individualnost, svakako su dobrodošli. Poslije mix treba uplodati na Mixcloud, no sve upute potražite ovdje.

Prijave će ocijenjivati komisija sastavljena od glazbenih stručnjaka, a konačnu odluku o pobjednicima će donijeti organizatori Dimensions festivala. Ukoliko već nastupate na Dimensions festivalu, umjesto festivalskih ulaznica možete osvojiti dvije ulaznice za zabave na brodovima po vašem izboru (koliko je takvih?).

[quote_center]Dimensions loves vinyl[/quote_center]

Rok za prijavu je 1.lipnja 2014. I ne zaboravite – natječete se sa DJ-ima iz cijelog svijeta.