Danas, 29. travnja, od 17 do 21 sat zagrebački Trg Marka Marulića postat će mjesto ugodnog popodnevnog druženja uz dobru glazbu, a sve to u znaku šibenskog Deboto festivala!

“Plesali smo u Parizu, plesali smo u Londonu, a 29.04. Deboto atmosferu dovodimo u Zagreb i to na jedno skroz zanimljivo, uistinu posebno mjesto – Trg Marka Marulića!” poručuju nam organizatori Deboto festivala koji će se ove godine po drugi put održati u Šibeniku, od 2. do 5. lipnja, kada ćete dok slušate domaće i strane live izvođače i DJ-e imati priliku i hedonistički uživati u atmosferi, ambijentu, te kušati gastro specijalitete domaćeg podneblja.

A danas će, petak 29. travnja, proći u znaku zagrijavanja za ovaj svježi glazbeni festival. U jedinstvenom okruženju pokraj Državnog arhiva uživat će se u svemu što Deboto festival nudi – odličnoj glazbi koju za okupljene bira i pušta Eddy Ramich te vrhunskom izboru vina lokalnih vinara. Na predstavljanju u Zagrebu neće se služiti čuveni Deboto risotto, ali ćete se na licu mjesta moći pobliže upoznati s tom i ostalim zanimljivostima programa festivala.

Više o zagrebačkom zagrijavanju provjerite ovdje, a o samome festivalu na službenim web i Facebook stranicama Deboto festivala, kao i u službenom Facebook eventu.

Ulaznice za Deboto festival u Šibeniku, po posebnim cijenama za posjetitelje iz hrvatske, možete nabaviti online i na svim prodajnim mjestima Eventima.