Večeras varaždinski COLLISION u klubu Smash ugošćuje Drawlea, poznatog po dinamičnim setovima na tri decka iz kojih izvlači nezaboravne techno vožnje obavijene valovima masnog bassa!

Drawle je glava ljubljanskog kolektiva Night Activities koji je kroz klupski projekt Remember The Future, razne open-air evente i aftere ugostio svu moguću techno elitu današnjice. Njegovo ime vezano je u kontinuitetu uz Eco fest – od entuzijastičnih početaka do današnjeg svima poznatog techno branda. Zabilježio je i izdanje za Vezotonik, label u vlasništvu tate slovenskog techna, Veztaxa, čija je ljestvica kvalitete mnogima nedostižna što daje ogromnu težinu njegovom opusu. Ovaj umjetnik ne podilazi trendu, ne iskače s konfetima iz šarenih kutija komercijalizacije „techna“ nego ostaje dosljedan svojem stilu pa nije ni čudo da ga neizmjerno cijeni prava ekipa koja na party dolazi da se ispartija.

Ako se vidiš u toj definiciji nikako nemoj propusti novi trenutak kolizije u Smash Clubu, na kojoj, večeras, 1. travnja, uz Drawlea nastupa rezidentni dvojac NiTEVISION NV i Limex te GBass. Više provjerite u službenom Facebook eventu!