Native Instruments, poznata firma za proizvodnju softwarea i hardware za audio produkciju i DJ-ing, izbacila je zvučnu karticu pogodnu za svačiji džep, idealnu za lagani prijenos i upotrebu u bilo kojem trenutku bez obzira na lokaciju.

Native Instruments je izbacio Traktor Audio 2, najmanju prijenosnu DJ zvučnu karticu u svojoj kategoriji. Kartica je namjenjena radu s Traktor DJ softwareom i s Traktor Pro 2, te radi kao plug-and-play komponenta za Traktor DJ na iPad-u ili iPhoneu.

Traktor_Audio_2a
Posjeduje 24-bitnu/48kHz rezoluciju i radi se o maksimalno praktičnom i prijenosnom proizvodu, koji doslovno stane u vaš džep, što ju čini napravom klubskog potencijala, čineći vaše prijenosne uređaje na neki način klubskom opremom. Još k tome je i jeftinije od standardne DJ opreme. Dovoljno je kompaktna da svoje mikseve radite tijekom vašeg putovanja, u avionu ili autobusu, a opet i dovoljno moćna da razvali velike plesne podije nekih klubova.

Uz karticu, uključen je i Traktor LE 2 software te kad se uz nju koriste prijenosni uređaji, Traktor Audio 2 povećava glasnoću i istovremeno puni bateriju na iOS baziranim napravama. Cijena ove napravice je 100tinjak dolara.