Na Sonus 2015 dolazi sama krema elektronske glazbe – Sven Vath, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Dixon i mnogi drugi!

Čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. kolovoza u tri kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti igdje u našoj regiji, na istom eventu, a neka od njih su:

– Legenda “Papa Sven“ Vath, virtuoz na gramofonima – Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom “Stereotip“ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svjetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 620 kn. Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Kako se više desetaka tisuća ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonus festivalu, pogledajte u nastavku: