Foto: facebook.com/exit.festival

Velika blagdanska akcija Exita, tijekom koje se mogu nabaviti ulaznice po najpovoljnijoj cijeni, završit će se u ponoć s 14. na 15. siječnja. Ulaznice za Exit festival još uvijek su dostupne po promotivnoj cijeni od 460 kn, a sve kupce do četvrtka očekuje i poklon ulaznica za Sea Dance festival!

Ova akcija omogućuje blagdansku uštedu od čak 70% u odnosu na završnu cijenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj cijeni je jako ograničen. Ulaznice se mogu kupiti online putem stranice Entrio, kao i direktno na njihovim pretprodajnim mjestima širom Hrvatske. U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smještaj za već od 65 € za Exit festival ili samo 79 € za cijelu Exit Avanturu i mogu se naručiti putem stranice exittrip.org.

Paketi se prodaju po najpovoljnijim cijenama također samo do četvrtka u ponoć i sadrže ulaznicu za oba festivala, smještaj u festivalskim kampovima na pješčanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na stranici Exit Tripa, službene turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smještaj, u hostelu ili apartmanima.

https://youtu.be/UUWJIvTxXZw%20

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se Exit Avanturisti sele na Jadransko more zbog trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili i trenutno najveća svjetska hip-hop zvijezda, Wiz Khalifa, indie-rock senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmaker Lost Frequencies, kultni glazbeni kolektiv Dub Pistols i najtraženiji nizozemski bend Kensington.

I Dance Arena je potvrdila svoje prve zvijezde, koje u četvrtak 7. srpnja predvodi karizmatični Solomun (trenutno jedan od najtraženijih svjetskih DJ-a, a naše gore list), dok su za subotnju groznicu zaduženi apsolutni hitmaker Robin Schulz, nizozemska zvijezda Nicky Romero te vlasnici aktualnih superhitova prošlog ljeta Feder i Sam Feldt.

Najpovoljnije ulaznice za Exit samo do četvrtka u ponoć 3

Prati ih i impresivna lista bass izvoÄ‘ača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrÄ‘eni su rodonačelnici žanra i drum’n’bass prvaci DJ Hype i Andy C te najveće dubstep zvijezde Modestep i Zomboy. Pridružit će im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a posebno mjesto u programu glavne pozornice Exita rezervirano je za neponovljivu Ms. Dynamite.

Druga po veličini elektronska pozornica Exit festivala, No Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svjetskih techno klubova, pariški Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

No Sleep Novi Sad at EXIT 2016: Concrete Paris

This boat never sleeps! Globally acclaimed club CONCRETE will sail to the fortress to No Sleep Novi Sad at Exit on Saturday, 9 July 2016 along with Tommy Four Seven, Antigone, Francois X and Shlømo aboard. See you at our favorite hidden spot behind the tunnel. Bienvenue! #ExitMagicNo Sleep Novi Sad, druga po veličini elektronska bina Exita, idućeg leta tokom četiri noći iza tunela u skrivenom zaleđu Dance Arene, predstaviće neke od vodećih svetskih klubova. #NSNSEXIT

Posted by No Sleep Festival on Wednesday, December 23, 2015