Foto: facebook.com/cadenzaclub

Drugi vikend nakon dočeka Nove 2016. godine u zagrebačkoj Cadenzi, u sklopu ‘Movement’ i ‘Transmision’ večeri, ugošćuje kombinaciju DJ-a s duljim i kraćim stažom na domaćoj elektroničkoj sceni!

U petak 8. siječnja, u Cadenzu u goste dolaze Senno i Matia, obojica već dobro poznati zagrebačkoj publici. Početak je u 22 sata, a ulaz iznosi 20kn. Više informacija provjerite u nastavku, a službeni Facebook event provjerite ovdje.

Senno dolazi iz mjesta gdje se nalazi hram elektronske glazbe (Kašina), stoga nije ni čudno odakle tolika ljubav za elektronskom glazbom, dok te vikendom ujutro osim zvona obližnje crkve bude Maminho, Dario i ekipa, dok se kroz otvor za ventilaciju probija zvuk starog techna. Caboose Rec., Groove Traxx, Native Soul, samo su neki od svjetski priznatih izdavačkih kuća gdje se nalaze njegova izdanja, a ako ćemo nabrajati sve klubove u kojima je Senno svirao, morat ćemo raditi 2 eventa jer neće sve stati u jedan. Nakon promjene stila glazbe iz jackin housea u tech house, ekipa Cadenze može reći da su zbog njegove prebukiranosti sretni što su ga uspjeli dobiti.

Matia a.k.a. Matija Živković se od 2012. godine probija na elektronsku scenu. Aktivno se zadnjih par godina bavi i produkcijom te bilježi izdanja na Moonklift, Myriad, Kassel Aufhnamenn, The Turning Wheel Records, Colors i 4M records. Kaže za sebe da voli pretežito mračan i driving zvuk, a na vama je da ga dođete poslušati i provjeriti što je pripremio za svoj prvi nastup u Cadenzi.

'Movement' i 'Transmision' večeri za vikend u zagrebačkoj Cadenzi 5

U subotu, 9. siječnja u Cadenzu po prvi puta dolazi mlađa generacija DJ-a, a oni su Domagoj Radas i Dodo. Početak je kao i prethodne večeri, dakle u 22 sata uz ulaz od 20kn. Više informacija provjerite u nastavku, a službeni Facebook event provjerite ovdje.

Domagoj Radas je počeo mixati 2009. godine, dok se produkcijom počeo baviti nešto kasnije, 2011., te je ubrzo našao svoje mjesto među morem producenata. Patterns, Work Hard Play Hard, Keep On Techno, Amigos Recordings, GT Muzike, Discopath i Tucana, izdavačke kuće su na kojima je Domagoj izdavao trake posljednjih nekoliko godina.

Dodo je osnivač Boiling Point klupskog programa, dolazi iz Siska, no svoje nastupe je odrađivao uglavnom po zagrebačkim klubovima. Ovaj simpatičan i neupadljiv zaljubljenik u elektronsku glazbu počeo je mixati 2009. godine, a za subotu priprema pregršt novih tech house traka.

'Movement' i 'Transmision' večeri za vikend u zagrebačkoj Cadenzi 6