Movement
Movement Croatia

Poznat je potpuni line up prvog izdanja Movement Croatia festivala i popis partnera, a njemu su dodane i zabave na brodovima koje uz klub na otvorenom Barbarella’s i jednu od najboljih festivalskih lokacija čine festivalsko iskustvo posebnim!

Neizostavne zabave na brodovima na Movement Croatia festivalu, koji će se od 28. srpnja do 1. kolovoza 2016. održati na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, dovode tri dana uživanja u moru i suncu dok plovite do obližnjih otoka uz sjajnu zvučnu pozadinu, a sve se to odvija na drvenom brodu Arghonauty koji je opremljen najboljim razglasom.

U petak 29. srpnja na rasporedu je Uns&Greentech brod na kojem su glazbeni urednici Marco Faraone, Caruan, Cristian Viviano i Dantela. Subota 30. srpnja uz partnere Solid AM & Outcast donosi tonove koje biraju Jan Krueger, Eli Vervaine i Munir Nadir, dok nedjelja 31. srpnja je u znaku kultnog party branda Circoloco čijim brodom kormilari jedan od ključnih resident DJ-eva Davide Squillace.

Svjetski poznati party brandovi kao Lola Ed iz Pariza, londonski Half Baked, danski Sunday Breakfast, Checkpoint iz Barcelone, te Solid AM & Outcast, Crazyjack i Oasi & One Eyed Jack partneri su koji će osigurati da se svaka glazbena baza pokrije na pravi način.

Movement Croatia objavio popis partnera i zabave na brodovima 3
Movement Croatia – festivalski program!

Novi festival otkriva sjajni lineup svjetski poznatih house i techno talenata koji sviraju na prekrasnoj lokaciji na Jadranskom moru, a među njima su Ben Klock, Marcel Dettmann, Hold Youth i D’Julz, Ryan Elliot i Nina Kraviz, Agoria, Jennifer Cardini, David Morales, Gerd Janson, Dave Clarke, kao i Derrick May, Sven Vath, Derrick May, Steve Rachmad ili pak Solomun, dok će Circoloco režirati cijeli dan 31. srpnja.

Jedan od najpoznatijih party brandova Circoloco dolazi u Tisno. Više od 15 godina Circoloco je sinonim za underground živopisne događaje po cijelom svijetu s rezidencijom u kultnom DC10 klubu na Ibizi, a nedjelju 31. srpnja će pretvoriti u svoj dan.

Jedna od najdražih europskih festivalskih lokacija The Garden Resort je jedinstveno mjesto u intimnom zaljevu koje osigurava sunce, prekrasno čisto more i sjajnu glazbu. Glavna pozornica ugošćuje headlinere, pozornica uz more, kao i brod Arghonauty mjesto su gdje se odvijaju nezaboravne zabave, a legendarni klub na otvorenom Barbarella’s, proglašen i jednim od najbojih svjetskih klubova, čine festivalsko iskustvo potpunim. Intimnost zaljeva te povezanost s prirodnim ljepotama čine ovaj festival neoptrećenim i pravim mjestom za druženje.

Veliki izbor smještaja na samoj lokaciji varira od apartmana, preko potpuno opremljenih airstream prikolica, do opcija kampiranja u luksuznim shikar šatorima ili vlastitom aranžmanu. Kratka šetnja je potrebna da dođete do povijesnog ribarskog sela Tisnog, festivalska lokacija je okružena otočjem Kornati, te je u blizini Nacionalnog parka Krka, a zračne luke u Zadru i Splitu su u blizini, što čini The Garden Resort savršenom lokacijom koja nudi čisto more, prekrasnu prirodu, odličnu hranu i nezaboravno festivalsko iskustvo.

Movement Croatia objavio popis partnera i zabave na brodovima 4

Dostupne su jeftinije cijene ulaznica za regiju u sustavu Entrio.hr. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznica koje vrijede za sve dane održavanja festivala, kao i sve afterpartyje u klubu Barbarella’s i to po cijeni od 450 kuna.

Dnevne ulaznice su 200 ili 250 kuna, i vrijede za sva događanja u The Garden Resortu i klubu Barbarella’s. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno.

*Cijena vrijedi za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Potrebno je na ulazu predočiti važeći dokument.

Ulaznice za brodove po cijeni od €20 dostupne su na Resident Advisor stranicikao i službenoj stranici festivala.

Just over two months until the very first edition of Movement Croatia! Enjoy the official teaser! #MCSF16Official event: https://www.facebook.com/events/489197357931737/

Posted by Movement Croatia on Monday, May 16, 2016