Escape vam ovoga vikenda garantira strogo probrani techno u epicentru grada – na podiju zagrebačkog Sirupa!

Delikatese za vas, ovoga petka, 5. prosinca, izabiru prekaljeni klupski majstori Mixel i Brighton, uz omiljenog residenta Garsa i posebno tvrdi set Jakova KolbasaSirup pleše od 01 do 08, a participacija na ulazu je 35kn.

U potrazi za čvršćim i moćnijim zvukom, clubberi hodočaste u Sirup na Escape, zato što DJ-i na njihovim eventima probiru najtvrđe ploče iz svojih kolekcija kako bi maksimalno iskoristili potencijal bassa! Četiri igrača koji će vam pokazati što Escape znači upravo kuju beskompromisne setove za bacanje u rizik zidina Paromlina. Proberite garderobu i spremite se na vrijeme – how fast can you take your time?

Mixel, jedan od uzdanika zagrebačke klupske scene odavno je prešao granice hrvatskih plesnih podija i osvojio susjedstvo gostujući na značajnim eventima; uključujući i redovnu potporu regionalnim festivalima. Definirajući svoj zvuk kroz prizmu eksperimentiranja svim žanrovima elektronike, s naglaskom na cosmic-techno, DJ Mixel zadobio je pažnju izbirljive publike koja poznaje i prati recentna izdanja elektronske glazbe.

Svjesno prateći atmosferu unutar klupskog okružja, njegov energičan stil može se okategorizirati kao direktan flert i interakcija, ne samo sa žanrovima već i očekivanjima same publike. Uz težnju za konstantnim otkrivanjem novih pravaca i tehnika, vještom i smionom kombiniranju renomiranih svjetskih i domaćih izdanja, Mixel neosporno je ime od kojeg se za pultom može očekivati puno, ali u konačnici dobiti i više.

Mixel – dj set @ Deported – club Depo / 26.09.2014. by Mixel on Mixcloud

Postoji dobra glazba, postoji i loša glazba, a Brighton živi za ovu prvu. Tvrdokorni ljubitelj vinila, ali nipošto puritanac, on radi na uzdizanju zagrebačke noćne scene od prvog dana svog učestvovanja.
Počeo je 1997. kao mladi MC, razvijajući čarolije s riječima, koje zatim pretvara u izvanredno zanimljive priče i pjesme – njima promovira raznovrsne lokalne evente s domaćim igračima, od kojih su mu većina sad prijatelji. Od svih mjesta u Zagrebu, Masters je najdulje zvao domom. Malen, topao i poprilično mračan, ali s najboljim sound systemom u gradu, bio je savršen za njegovu viziju noći na podiju, dok repetitivni zvukovi dubokog housea i techna bacaju u transcendentalna stanja. 2011. on cijelu filozofiju podiže na novi nivo: rođen je underground klub Das Haus, a to je poglavlje koje se još uvijek piše. U zadnje ćete ga vrijeme najvjerojatnije pronaći u njegovom hardware studiju koji konstantno evoluira, dok Brighton stvara muziku za koju živi i za koju će na kraju i umrijeti.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/35310″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]