Klub Masters koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klubskoj sceni u još jednom izdanju Cyclea predstavlja gosta imenom Mack Julia.

Za prvi dan proljeća ideja je da vam Mack Julia te rezidenti Examine i Jan Kinčl Zero svojom glazbom miluju ušne kanaliće kao što proljetni povjetarac miluje svu prirodu oko nas. Propupajte uz Cycle 21. ožujka od 23 sata. Upad je 20 kuna do ponoći, 30 nakon.

Iza aliasa Mack Julia krije se kompleksan i jedinstven lik, a to se odražava u njegovim setovima. Pomiče žanrovske granice, njegova religija je underground, a sluga je pokorni dobrog ritma i vama na usluzi dok je živ. Snimke na soundcloudu će vam dati precizniji dojam o čemu se tu zaista radi. Gostovao je u emisiji Zero Show na Radio808 i predstavio svoj rad.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/139550019″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

UES Mag dijeli 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar, uz vlastito ime i prezime, napisati kako se zove emisija koju vodi Jan Kinčl Zero? Dobitnike objavljujemo na dan održavanja eventa!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/2201724″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]