foto by A¦èsa Haleby

Insolate, novo ime pod kojim se “krije” naša poznata techno producentica Miss Sunshine, izdala je novi EP pod nazivom ‘Renew’.

‘Renew’ je izašao za label ‘Out of Place’ koji je Sunčica Barišić (Miss Sunshine) pokrenula s partnerom Volsterom. EP su podržala i mnoga jaka imena poput Laurenta Garniera, DJ Deep-a, Normana Nodgea, Drumcella i drugih.

‘Renew’ je koncipiran kao 20-godišnje putovanje kroz karijeru i to kroz melodične, acid faze, kaže Sunčica. Osim što se bavila labelom ‘Out of Place’ za koji su već izdana dva EP-a, Sunčica  je i organizatorica Traum partija koji su bili organizirani u Osijeku.

Najveći razlog promjene aliasa za Sunčicu, osjećaj je sigurnosti koji dovodi do pomanjkanja inspiracije. Guranjem sebe u nepoznate vode, ona sebe testira kao umjetnika, a nakon izdanja za ‘Deeply Rooted’, osjetila je upravo to zadovoljstvo te da se kao artist ispunila.

“Nakon skoro 20 godina rada zaželjela sam se promjene. Kao što je David Bowie, moja velika inspiracija rekao: “Ako se osjećaš sigurno u području u kojem radiš, tada ne radiš u pravom području. Uđi u dubine u kojima se ne osjećaš sigurno. Kada osjetiš da ti prsti skoro pa ne dotiču pod, tada si na pravom putu da napraviš nešto jako uzbudljivo!” – rekla je Sunčica u intervjuu za Mixmag u vezi promjene svog aliasa u Insolate.

https://soundcloud.com/miss_sunshine/insolate-renew-ep-oop-002