Naša techno princeza Sunčica Barišić aka Miss Sunshine bukirana je cijelo ljeto, a svakako se može pohvaliti s ponovnim nastupom na velikom Tomorrowland festivalu, koji ove godine slavi 10 godina. Također, izašao joj je prvi službeni mix CD.

Miss Sunshine će na Tomorrowlandu svirati u nedjelju, 27. srpnja, i to na Coincidence records/Tunnel flooru s izvođačima popu Jeroena Searcha, Toma Dazinga, Svemirski, Trixya i dr., no osim toga, Miss Sunshine će ponešto zavrtiti i na domaćim festivalimaDimensions, Barrakud, Kanegra, SLURP!, Union Beats u Zadru, itd..

Po prvi će put Sunčica zasvirati i na Patareiv festivalu u Tallinu, glavnom gradu Estonije. a koji se održava u nekadašnjem zatvoru. U Sttutgartu će pak zasvirati u legendarnom Lehmann klubu.

Za Coincidence records, etiketu na čijem flooru svira na Tomorrowlandu, upravo zbog godišnjice tog festivala, ali i etikete, upravo je izdala prvi službeni mixani CD – The Seventh season, u koji je uključila svoje najdraže stvari izdane na toj etiketi kao i 4 nove trake od Rebekahe, Toma Danzinga, Redheada i nje same, traka Drifter. Trake su izdane i kao vinilna kompilacija, a Drifter se opako vrti na deckovima DJ-a kao što su Norman Nodge, Dj Deep, Rolando, Kr!z, Xpansul…

Miss Sunshine 1
Želimo našoj Sunčici još puno gaža, izdanja i dobrog provoda.