Slurp! koji korijene vuče iz Sirup Nation festivala započetog 2011. godine, ove godine slavi svoj prvi, petogodišnji jubilej, a na treću večer ovogodišnjeg izdanja u goste dovodi jake domaće snage predvođene Marinom Karamarko aka Miss Soulfly i Lemonom Inc.-om!

Festival koji ima za cilj predstaviti izbor izvođača iz širokog spektra elektroničke produkcije, u međuvremenu se iz višednevnog događanja transformirao u seriju ljetnih clubbinga promoviranih u zajedničkom konceptu, koji se treću godinu zaredom odvijaju jednom mjesečno kroz sezonu jedinstvene tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Slurp! se osim središnjih događanja u ljetnim mjesecima, dokazao kao prepoznatljivi brand koji u Puli biva aktivan i tijekom ostatka kalendarske godine, organizirajući događanja u sklopu tradicionalne novogodišnje Seasplash platforme, i kroz redovite programe u podzemnim tunelima Zerostrasse.

Ove subote, 8. kolovoza, na red dolazi treća večer Slurp!-a koja će na Club flooru ugostiti imena kao što su Marina Karamarko aka Miss Soulfly, System Divine, Claus Cottini, Life4Funk i Titech, a na Terrace Flooru imena kao što su Lemon Inc., Adoo, Sword i Poco Loco. Početak je u 23 sata uz ulaz od 50kn.

Miss Soulfly i Lemon Inc. predvode treću večer Slurp!-a [+dijelimo upade] 3

Miss Soulfly je svježa krv elektronske glazbene scene, koja je svojim jedinstvenim stilom i karizmom odmah osvojila plesne podije i privukla i međunarodni interes. Sve je počelo još 2006. godine kada je odlučila pretvoriti ljubav prema glazbi u životnu strast. Nakon pobjede na lokalnom DJ natjecanju nastupi se samo nižu, kako u regiji tako i šire. Otkako je diplomirala Audio Engineering na SAE Sveučilištu u Ljubljani 2008. godine skuplja znanja i iskustva kao inženjerica zvuka i producentica, što dovodi do majorizacije u razumijevanju pozadine glazbe koju pušta i stvara. 2012. godine pridružuje se Innocent Music etikieti, a do sada je izdavala za: Innocent Music, Draft LTD, VerbreitenBlacksoul Music, Tekyon Music, Melomane, Pixel TreeBody Music, Baccara, …

Prije dvije godine pobjedila je na hrvatskom Burn Studios Residency natjecanju i za nagradu odlazi na Ibizu gdje joj se otvaraju mnoga vrata za nova iskustva i suradnje. Njezin talent i strast nisu prošli neopaženo te je, između ostalog, nastupala u najvećem svjetskom klubu Privilege i na vodećim radio postajama. Svojim radom i profesijom stekla je poštovanje od kolega DJ-a, ali i clubbera, koji su ubrzo primijetili njezinu iskrenu predanost za DJ pultom, a vi ćete 8. kolovoza imati priliku osjetiti na trećem izdanju Slurp!-ana tvrđavi Punta Christo!

http://soundcloud.com/miss_soulfly

Dušan Trišović aka Lemon Inc. dio je istarske i hrvatske elektronske scene od davne 1994. godine i danas uživa status jednog od najrespektabilnijih DJ imena u Hrvatskoj. Kroz svoju karijeru prošao je različite faze, od dugogodišnje rezidencije u klubu Ambasada Gavioli, preko organizacije legendarnog Rabac Summer Festivala do festivalskih nastupa na Exitu, Barrakud Festivalu i mnogim drugim. Međutim, njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt Balance, kojemu je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri gdje se pored večeri u legendarnom riječkom klubu Stereo Dvorana uz imena poput Joris Voorna,Barema, Paca Osune, Martineza i mnogih drugih zasigurno ističe Stars Night Event gdje dovodi imena poput Richiea Hawtina, Carla Coxa, Marca Carole, John DigweedaDubfirea

Dvijetisućesedme godine Lemon se udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit Moods, za velikiRenaissance label, a samo izdanje podržavaju svjetski velikani poput Carla Coxa na čijoj kompilaciji ista traka i izlazi uz remix Valentina Kanzyania. Uz Moods, Lemonizbacuje još nekoliko singlova, na izdavačkim kućamaDiscoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Artskoji su također dobro popraćeni, dok recentnija izdanja izlaze na Night Light Records, Patent Skillz, Blueway Musicuz suradnju sa DJ Adoo-om… Ubrzo se očekuje i pojavljivanje singla na kompilaciji za Patenet Skillz DJ Lionai to uz imena poput Metodi Hristova. Lemon trenutno radi na novim produkcijskim projektima kao i na pripremi nadolazeće klupske sezone 2015./2016.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.