Ekipa kluba Mikser u zadnji tren je skupila pregršt beatova koje su odlučili pustiti u opticaj kako bi se svi skupa zajedno mogli bezbrižno rasplesati u okrilju još jednog vikenda. Dođite na Last Minute Beats!

Last Minute Beats u klubu Mikser, dolazi na red ove subote, 10. svibnja, a kao što samo ime večeri govori, u zadnji tren su okupili petoricu zagrebačkih DJ-eva, koji nestrpljivo čekaju poletanje na destinaciju Mikser gdje će vam po najpovoljnijoj tarifi u zadnji čas dokazati kako i neočekivani aranžmani kriju zanimljiva glazbena putovanja. Junaci ove večeri su: Ivan Komlinović, Pytzek, Zero, Pete Dux i Basta. Početak je u 23 sata, a ulaz tokom cijele noći 30kn.

Ukoliko želite besplatno na Last Minute Beats večer, lajkajte članak, te u komentaru ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Nekoliko sretnih dobitnika proglasit ćemo u večernjim satima na dan održavanja eventa.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145667975″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]