Ovoga vikenda u zagrebačkom klubu Mikser u goste dolaze vodeća imena elektronske scene iz regije. Siniša Tamamović i Mladen Tomić iz BiH te Dejan Milićević iz Srbije, a mi imamo upade za oba dana!

Nakon nizozemskih, klub Mikser okrenuo se susjedskim bojama. U petak, 07. veljače, u goste dolaze bosanskohercegovački DJ -i i producenti Mladen Tomić i Siniša Tamamović, pioniri elektroničke scene u BiH. Mladen i Siniša djeluju zajedno dugi niz godina, iza njih su brojni uspješni projekti kao što su Urban Beats, Night Light Records, te rezidencije u raznim klubovima.

Njihov rad u tandemu i individualno kroz godine postao je prepoznat diljem svijeta. Obaranje beatportovog charta, izdavanje na renomiranim labelima te suradnje s velikim imenima tech-house scene, samo su neke od činjenica o ovim talentiranim momcima. Uz Mladena i Sinišu, glazbu će zavrtjeti i xylo i Cet.

Nakon Mladena i SiniÅ¡e, u subotu 08. veljače, u goste dolazi i susjed iz Srbije – Dejan Milićević. Dejanova karijera je već punoljetna, a u svim tim ljetima on je postajao sve bolji i bolji te izgradio svojstven glazbeni stil, koji plovi među ritmovima techna i housea, a potkrepljuje ga iskustvo. Brojne nagrade, svirke na poznatim festivalima, u renomiranim klubovima, kolaboracije i vođenje vlastitog labela, činjenice su koje pridodaju Dejanovom kredibilitetu. Kako zvuči njegov set od puna 4 sata, saznajte u Mikseru!

Prije Dejana, glazbenu uvertiru izvest će dj i producent Examine koji je svojim plesnim setovima omiljen široj publici. Deep, tech, dub zvukovi opisuju ovoga mladog glazbenika kojem je uzrečica – „Kreativnost bez zabave je besmislena“.

Za sve one koji još ne znaju,  klub Mikser nalazi se na mjestu starog Sirupa, na lokaciji na zagrebačkim Donjim Sveticama. Iza samoga projekta  stoji svježe udruženje glazbenih entuzijasta, dobro potkovanih u klupskoj branši i to u svim ulogama koje s tom branšom povezujemo.

Mikser će osim partyja nuditi i široki spektar kulturnog djelovanja preko tjedna, od radionica do programa koji neće biti vezani uz elektroničku scenu i glazbu. Što se tiče glazbenog programa, Mikser će kroz dnevni i noćni program ugostiti najvažnija imena domaće i strane glazbene scene.

Prostorni kapacitet omogućava održavanje više odvojenih aktivnosti što pridodaje heterogenosti sadržaja i raznolikosti publike. Ako još niste vidjeli kako izgleda pogledajte u galeriji pri dnu teksta, a najbolje je da ga posjetite već ovoga vikenda!

Upad za petak, ali i za subotu iznosi 40kn, a UES Mag one najsretnije nagrađuje sa besplatnim upadima (2×1 za petak / 2×1 za subotu). Sve Å¡to vam je činiti je lajkati ovaj članak te u komentaru ispod članka navesti na koji bi dan htijeli u Mikser!