Mihajlo je beogradski DJ, osnivač poznate organizacije ‘Hear It. Feal It. Move It’ u sklopu koje je u Beograd doveo neka od najboljih imena svjetske techno scene, a ovoga će petka, 10. srpnja, nastupati na Exit festivalu u sklopu ‘Public P’ večeri druge najveće elektronske pozornice ‘No Sleep Novi Sad’.

Mihajlo je, kao što smo rekli, DJ i producent iz Srbije, gdje je službeni promotor velikog „TimeWarp“ festivala, a ujedno je i osnivač „Hear it. Feel it. Move it.“ organizacije. Svoje umijeće DJ-anja prezentirao je u svim većim klubovima kako u Srbiji tako i u svijetu (SAD, Velika Britanija, Njemačka, Španjolska, Italija, itd.) gdje je svirao uz imena kao što su: Marc Houle, Ambivalent, Perc, Marco Bailey, Virgil Enzinger, Rainer Weichhold, John Rundell, Markantonio, Mikael Stavostrand, Xhin, i mnogi drugi.

U petak, 10. srpnja, nastupat će na Exit festivalu u sklopu ‘Public P večeri’ koja će odvijati na drugoj najvećoj elektronskoj pozornici ‘No Sleep Novi Sad’. Tim povodom je za UES Magazine, koji ima čast predstavljati samu večer, odabrao svojih top 10 traka od kojih neke možda i zavrti.

1. Dax J & Gareth Wild ­- Trigger [Authentic Pew]

https://www.youtube.com/watch?v=YxNLVtKpOjI

2. Hans Bouffmyhre & Kyle Geiger­ – Inwards

3. Alex Bau ­- Back To Space

4. Steve Stoll­ – Pop Song (Original Mix)

https://www.youtube.com/watch?v=OS1qaX9lklE

5. Time Light Curve -­­ Multipole Vector

6. DJ Emerson -­ Anonymous (Original Mix)

7. Pfirter­ – Casus Belli

8. Ribe – ­Inception

9. Daniel Avery­ – Drone Logic (Rodhad Remix)

10. Edit Select – Resurface