Willow
Willow

Ekipa okupljena pod večeri zvanoj Micro svoju kalendarsku godinu privodi kraju s jednim od njima najdražih etiketa – Workshop koju u Zagrebu predstavlja mlada umjetnica iz Manchestera Willow. UESMAG vas vodi na ovaj 12 satni vinyl only maraton!

Posljednje ovogodišnje izdanje Micro večeri na red dolazi ovoga petka, 16. prosinca, u svima dragoj hiži – Das Hausu, a kao glavna gošća večeri dolazi Willow, kojoj će se u ovom 12 satnom vinyl only maratonu pridružiti i Matija Duić, Mario Novak i Branko Dalloš. Početak je u ponoć uz ulaz od 60kn do 6 sati ujutro te 30kn nakon.

Sophie Wilson svima poznatija kao Willow podiže ogromnu prašinu posljednjih godinu dana, što nije čudno kada su njena izdanja na Workshopu potapšana po ramenu od strane Move D-a. Poslušajte neka od izdanja ovdje, i zagrijte se za Micro!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te navesti ime etikete koju predstavlja Willow? Slučajnim odabirom, u petak 16. prosinca, do 17h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.