Metodi Hristov | Foto by cisetta.com

Na otvaranje bogate ljetne Future Scope sezone u novaljski Cocomo Club te primoštensku Auroru premijerno dolazi ime koje je svojim nastupom oduševilo i u Zagrebu i u Rijeci – Metodi Hristov!

Future Scope, nakon bogate jesen/zima sezone u Zagrebu tijekom koje su ugostili imena kao što su DJ Rush, Marco Bailey, Deborah De Luca, Uto Karem i mnogi drugi, sprema vruću ljetnu sezonu diljem obale Jadrana i to u novaljskom klubu Cocomo, primoštenskom klubu Aurora te Santos klubu na Rabu. 

Otvaranje Future Scope ljetne sezone u novaljskom Cocomo klubu zakazano je za 23. lipnja gostovanjem Metodi Hristova, koji će par dana kasnije, točnije 25. lipnja, otvoriti i ljetnu sezonu u Aurora klubu u Primoštenu.

U Cocomo klubu u Novalji uz Metodi Hristova nastupat će i Shi Pe i Senno, a početak je u 23 sata uz ulaz od 80kn. U Aurora klubu u Primoštenu uz glavnoga gosta nastupat će Shi Pe, Edy C i Nino Galovac. Početak je u 23 sata, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60kn. Više o spomenutim događanjima potražite na službenoj F.Scope Facebook stranici.

Upade za otvaranje ljetne sezone u Aurora klubu ulovite u pri dnu članka, a u nastavku saznajte nešto više o samome gostu te Future Scope događanjima kroz ovo ljeto.

Metodi Hristov je mladi DJ i producent iz Bugarske koji se izuzetno brzo uspeo ljestvicom svjetskih top izvođača elektroničkog zvuka. Naime, 2013. godine svojim prvim albumom “It’s Too Much” okupira pažnju svih sa scene na svoj rad, a poziciju zvijezde potvrđuje hitom “Step Outside” (Glasgow Underground, 2014.). Potrebno je naglasiti kako je za sav njegov uspijeh najzaslužniji on sam, tj. njegov specifični autorski pečat, koji ga izdvaja iz mora hiperprodukcije minimal/tech zvuka.

Ne propustite nastup ovog velikana na otvaranju Future Scope ljetne sezone, koja u ranije spomenute klubove dovodi zanimljiva imena elektroničke scene.

 

Ovoga ljeta, tako u sklopu Future Scope serijala u Cocomo klub u Novalji dolaze Metodi Hristov, Niki Belucci, Silicone Soul, Freemasons, Miss Mavrik, The Shapeshifters, Tomcraft i Terry Francis. Više pratite na stranicama Cocomo kluba.

U Aurora klub u Primošten dolaze Metodi Hristov, Silicone Soul, Narko Nastić, Deborah De Luca, Tomcraft, Terry Francis i Axel Karakasis. Više pratite ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad za Auroru! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 25. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

14 KOMENTARI

    • Draga Kristina čestitamo, osvojila si upad na Future Scope otvaranje sezone u Aurora klubu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Draga Petra čestitamo, osvojila si upad na Future Scope otvaranje sezone u Aurora klubu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.