Ovoga vikenda u zagrebački DEPO klub u goste dolazi talijanska techno legenda Mauro Picotto, a dan kasnije britanska DJ-ica i producentica Miss Mavrik.

Na petak 13.-i, u zagrebački Depo klub u goste dolazi legenda techno scene Mauro Picotto. Uz Picotta vas očekuju nastupi Shipeta i Ceta. Ulaz je 70kn u pretprodaji, te 90kn na blagajni kluba. Svi koji kupe ulaznice, ostvaruju i popust na party uz Miss Mavrik, koja u Depo klub dolazi odmah dan nakon Picotta. Ulaznice u pretprodaji dostupne su u Smart Shopu Maradona (Petrinjska 4, Zagreb), Pitch Vinyl Shopu (Prilaz Đure Deželića 40, Zagreb), te blagajni kluba DEPO (Radnička 27, Zagreb).

Mauro Picotto legendarni je talijanski DJ porijeklom iz Torina, svoju karijeru započeo je s 18 godina, davne 1984. u Piedmontu, mjesto radnje klub Top Sound. Neke od najpoznatijih pjesama koje su ga zacementirale kao izvođača/producenta su “Bakerloo Symphony”, “Iguana” i “Komodo”. Iako je “Lizard'” stvarčina s kojom je Mauro dobio priznanje od struke na svjetskoj razini, gdje ga se često svrstava među TOP 10 najpopularnijih DJ-a. Vlastitu preobrazbu doživljava 2001. kada osniva etiketu Alchemy koja mu služi kao baza za daljnji razvoj vlastitih afiniteta i produkcije. Preko raznih žanrova : dance, trance, sofisticiranog techna ili svega što je napravljeno u kućnoj radinosti, Mauro ne poznaje granice.

Dan, točnije noć kasnije, u subotu, 14. lipnja, za DJ pultom naći će se Miss Mavrik. Pravim imenom Claire Griffiths, porijeklom iz Manchestera, ova prekrasna mlada dama znanje je kalila po mnogobrojnim londonskim underground klubovima. Karijeru je započela kao model da bi se od 2005. posvetila svojoj velikoj ljubavi, DJ-ranju. Radila je kao prezenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, što joj je i pomoglo u daljnjem razvoju DJ karijere. Bila je zaštitno lice za velike tvrtke poput Nike, Guiness, Mac itd. Također, imala je resident spot na Ibizi, Istanbulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi i St. Tropezu. Inače, u nekim je krugovima definirana više kao house izvođač. U klubu DEPO imat ćete prilike čuti njezin ekskluzivni tech & progressive house set. Od 2009. radi i na svojim vlastitim produkcijama, remiksira single “Come my way“ za Toma Nevila i Stafford Brothers te izdaje za Toolroom Records…

Potporu za DJ pultom dat će joj domaće snage Mr. DJ Dario, Teo Harouda i mlada djevojka Teychee. Ulaz je 30kn do ponoći te 40kn nakon, a ukoliko dođete sa ulaznicom od večeri prije tj. večeri s Picottom, ostvarujete ulaz za 20kn.

Za oba partyja dijelimo 2×1 ulaznicu, a sve što trebate jest lajkati članak, te u komentar ispod članka, uz vlastito ime i prezime, navesti na koji biste party išli. Sretne dobitnike proglasit ćemo na dane održavanja događaja.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/105852731″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]