Marina Karamarko
Marina Karamarko

Nakon više od deset uspješnih godina na sceni i gotovo dvije godine od pokretanja ThanQ Music etikete, Marina Karamarko donosi prvo, dugoiščekivano ThanQ vinil izdanje.

Novi EP koji Marina Karamarko izdaje za vlastitu ThanQ Music etiketu naziva se ‘Come Closer’ EP, a dolazi s dvije Marinine stvari i dva respektabilna remiksa. Cijeli paket još jednom dokazuje njezinu kvalitetu produkcije, kao i njezinu osobnu potrebu za jedinstvenim zvukom, karakterističnim samo za nju.

Prva stvar na izdanju, ‘Come Closer’ miksa dubok, hipnotičan sound s teškim bassom upotpunjenim mračnim vokalima, što odvodi slušača duboko u underground. Druga stvar, ‘Can’t Get You’ je osvježavajući komad začinjen nježnim momentima, no zbog toga nema nedostatak težine te, kao i ostale, pripada atmosferi underground plesnih podija.

Marina Karamarko sprema prvo vinilno izdanje na vlastitoj etiketi 3

Za remikse na ovom EP-u zaduženi su Marwan Sabb (SCI-TEC, Insomnia Rec.) i Reelow (Solid Grooves, Moan). Marwanova interpretacija ide u dub techno smjeru, sa snažnim mračnim beatovima, dok Reelow ide u svom, prepoznatljivom smjeru jazzy tech groovea. Ovi remiksevi dodaju veliku vrijednost cijeloj kolekciji.

Vinil izdanje ‘Come Closer’ EP-a moći će se kupiti od 17. listopada, dok će digitalno biti dostupno od 12. prosinca. Pretprodaja je već krenula na Deejay.de, a jedno je sigurno – dobili smo fantastično izdanje s jedinstvenom, dinamičnom i oštrom produkcijom.