Marina Karamarko
Marina Karamarko

Prije još jednog u nizu We Love Sound događaja u Zagrebu, koji će ugostiti velikane techno glazbe, berlinski dvojac Pan-Pot, popričali smo s drugim headlinerom na događaju 31. ožujka u zagrebačkom Bestu, najperspektivnijom damom hrvatske scene elektronske glazbe, a njeno ime je Marina Karamarko!

Marina Karamarko na novo izdanje We Love Sound večeri, o kojoj više saznajte ovdje, dolazi direktno s mini turneje u Sjedinjenim Državama, a za one koji ne znaju, vrijedno radi na svom projektu „ThanQ“ i niže uspjeh za uspjehom. Pročitajte što nam je otkrila povodom nastupa u klubu The Best.

UES: ciao Marina, kako si? Kako se provodiš u SAD-u? Kako teče turneja? Koji su dojmovi?

MK: Pozdrav! Sve teče super, presretna sam da je sve prošlo ugodno i proaktivno! Evo zadnji dan sam danas u SAD-u, trenutno u New Yorku, pada kiša pa cu iskoristiti dan za rješavanje nekih zaostaka online. Puna sam raznih dojmova i mislim da će mi biti potrebno neko vrijeme da se sve slegne, nadam se da ću imati nesto vremena za studio kad se vratim da to sve pretočim u neke nove muzičke kreacije.

UES: Tvoja etiketa i projekt “ThanQ“ super napreduju. Što sve ima novo u sklopu projekta?

MK: Pa da, sve ide nekim svojim finim tokom, jako se veselim sljedećem izdanju na kojem sam baš dugo radila. Gostovat će dosta producenata iz Italije i moj remix  u paketu i bas se veselim tom izdanju i jedva čekam čuti feedback publike.

UES: Stalno si na turneji, čeka te ludo ljeto, kojim se događajima najviše veseliš?

MK: Pa veselim se svakom danu posebno, trudim se da ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Toliko imam lijep život da bi bilo šteta zivjeti u budućnosti 🙂 Ljeto je uvijek poseban period, meni najdraži jer je fino toplo i opušteno, imam osjećaj da mi je svako ljeto godišnji, iako se puno radi, kada uživaš u svome poslu koliko ja, ili izgoriš ili letiš 🙂 Sonus Festival je nešto nezaobilazno u mojim planovima svako ljeto, a kada sviram tamo kao i ove godine, onda je to posebno veselje. Taj spoj mora, sunca, muzike i ekipe je zagarantirana kombinacija za highlight ljeta!

UES: Sigurno si čula nešto o We Love Sound eventima u Zagrebu. Kako ti se čini cijeli projekt?

MK: Naravno, i budno pratim sve što se dogadja s projektom i jako sam sretna što cu biti dio te priče. Gosti su vrlo pomno odabrani i cijeli program nudi nešto novo u našoj metropoli i mislim da se projekt tek zagrijava i da će tu biti još puno genijalnih gostovanja.

UES: U petak, 31.03. nastupit ćeš na još jednom We Love Sound eventu uz jedan od najpoznatijih dvojaca scene danas – Pan-Pot. Što si pripremila za publiku?

MK: Da, uskoro slijećem nazad kući direktno na party u Bestu. Ovom prilikom zagrijavat ću vas za ove titane i spremam opasan groove i dobre vibracije.

UES: Što bi poručila svim ljudima koji će doći u petak u Best na We Love Sound?

MK: Poručila bi svima da dodju što ranije u klub da ne bi poslije plakali kako je brzo sve završilo, da poslušaju moj uvodni set kao zagrijavanje za veliki dvojac i da samo ponesu udobne cipele za ples i otvorene umove za terapiju zvukom.

-Razgovarala Lana Borić-