Marco Bailey
Marco Bailey

U novoj epizodi ‘Future Scope’ serijala u zagrebački se Boogaloo klub vraća velikan svjetske techno scene – Marco Bailey, dok po prvi puta u istome klubu nastupa i novo nadolazeće svjetsko ime – Rub A Dub, a očekuju vas i Petar Dundov, Speedy te mnogi drugi!

Nakon što je prošle godine svojim nastupom oduševio pred prepunim Boogaloo klubom, u što se možete uvjeriti ovdje, ovoga puta, točnije u subotu 9. travnja, u Zagreb se vraća otac ‘MB Elektronics’ etikete, kao i poznatog serijala podcasta naziva ‘Elektronic Force’ – Belgijanac Marco Bailey. Na glavnome techno flooru pridružit će mu se i naš najpoznatiji DJ i producent, koji je najavio skorašnji izlazak petog studijskog albuma – Petar Dundov, predstavnik Lucky Light LTDSpeedy iz Srbije te domaćini Shi Pe i Sthekerson.

Kao glavni gost drugog, ne manje važnog floora, ovoga puta iz susjedne nam BiH dolazi novo nadolazeće ime svjetske elektroničke scene – Rub A Dub, što potvrđuju brojna izdanja za NoExcuse, 100% Pure, Area Remote, Deeperfect etikete, a koja podržavaju imena kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, Robert Dietz i mnogi drugi. Njemu će se na manjem flooru pridružiti i zanimljiva domaća postava Mary, Matya, Ervin Mandari i Denis T.

Ulaznice po pretprodajnoj  cijeni od 80kn dostupne su u sustavu Entrio kao i na svim Entrio prodajnim mjestima, dok ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70kn možete kupiti na lokacijama kao što su Caffe de Toss (Savska 80 – Zg), Caffe bar Bizarre (Importanne centar – Zg) te Caffe bar Allegro (Pavlinska 5 – Vž). Pri dnu članka ih osvojite besplatno!

Bailey u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa. Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.

U 20-godišnjoj karijeri izdao je preko 70 izdanja za široku paletu etiketa, poput Bedrock, Toolroom i Drumcode, ali i za svoju MB Elektronics. Na njoj je izašao i posljednji album kao jubilarno 100. izdanje. Album je prožet raznim glazbenim stilovima, od za Baileya prepoznatljivog techna, preko tech housea, pa i nekoliko downtempo, ambientalnih stvari.

Sve ostale informacije u vezi ovoga događaja pratite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 08. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

19 KOMENTARI

    • Čestitamo draga Antonia, osvojila si upad na Future Scope uz Marca Baileyja, Rub A Duba i ostale u Boogaloo klubu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Svrati od 21h i do Tostera (Petrinjska 7) gdje imamo druženje i warm up! 🙂

    • Čestitamo draga Atina, osvojila si upad na Future Scope uz Marca Baileyja, Rub A Duba i ostale u Boogaloo klubu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Svrati od 21h i do Tostera (Petrinjska 7) gdje imamo druženje i warm up! 🙂

Comments are closed.