MAGIC začarao centar Zagreba, house magija se nastavlja
MAGIC začarao centar Zagreba, house magija se nastavlja

Novi program MAGIC u samom srcu Zagreba začarao je kultni StorySupercaffe u kojem se magična i ultimativna zabava uz kvalitetnu house glazbu nastavlja svake subote!

U samom srcu Zagreba, u Preobraženskoj 3 kod Cvjetnog trga, kultni StorySupercaffe protekle je subote postao dom novom house programu MAGIC koji će svim posjetiteljima, kroz moto #FeelTheMagic, nastaviti pružati magičnu i ultimativnu zabavu uz kvalitetnu house glazbu.

Na samome otvorenju rezidenti večeri Brun Dux i Oberön svojim su magičnim setovima apsolutno začarali sve prisutne i time najavili da je Zagreb dobio još jedan program, kao i mjesto u strogom centru grada s izborom kvalitetne klupske glazbe svake subote s početkom u 22 sata.

Ovoga puta, 18. studenog, MAGIC u Roller Boogie izdanju ugošćuje Hrvoja Jelinčića, poznatijeg kao Hrwo E koji će vas očarati svojim specifčnim stilom u kojem kombinira  disco i house zvukove. Osim Hrvoja tu su i Brun Dux, rezident samog programa, te Pete Dux koji će ponovno zasvirati uz brata nakon njihovog zajedničkog novogodišnjeg nastupa u kultnom londonskom klubu Egg gdje su predstavljali UES (United Electronic Sound) – svoj vlastiti projekt koji na domaćoj i svjetskoj sceni djeluje kao serijal evenata, ali i UESMAG portal na kojem uz novosti iz svijeta elektroničke glazbe, možete naći i najsvježije iz područja tehnologije, mode i urbane zabave.

Za program subotom, očekuju vas i promotivne cijene pića, vrhunski sound system, atraktivne hostese koje će dodatno zapaliti atmosferu te pokoje magično iznenađenje.