Love International
Love International

Novi Love International, nasljednik Garden festivala u Tisnom, kojim se otvara ljetno partijanje u Garden resortu i Barbarelli, nadopunio je line up dobro poznatim izvođačima koji se rado vraćaju na Jadran, i za koje znamo da će nam priuštiti još jednu vrhunsku čagicu.

Od 28. lipnja do 5. srpnja između ostalih dolaze Tony Humphries, Heidi, Midland, Prosumer, Gerd Janson, Job Jobse, Studio Barnhus uz Axela Bomana, Kornela Kovacsa i Pettera Nordkvista, Young Marco, PBR Streetgang, Billa Brewstera, Franka Broughtona, Moxiea, Saoirsea, Unabombers, Darshana Jesrania.

To su posljednje potvrđena imena, uz već prije najavljene – The Black Madonna, Ben UFO, Palms Trax, Optimo, Craig Richards, Paranoid London, Jazzanova, Horse Meat Disco, Leon Vynehall i Mood II Swing koji pokrivaju sve na spektru žanrova poput house, disco, techno, electronica, balearic, funk, acid ili italo.

Treba li uopćem pisati o imenima od kojih su mnogi legende sami po sebe, bilo da sudjeluju u razvoju elektronske glazbe od njenih samih početaka, bilo da su stekli kultni status svojim nezaboravnim setovima, klupskim večerima, ili produkcijama?! Mnogi od njih posljednjih godina pod obavezno uvrštavaju gostovanje na jednom ili više hrvatskih festivala tijekom ljeta.

Toni Humphries nas je oduševio prije 2 godine na SunceBeatu i Movementu, Bill Brewster je u Tisnom skoro pa rezident DJ, bilo kao predstavnik Lowlife večeri ili kao poseban gost, Ben UFO je na jadranskoj obali od sjevera do juga tijekom cijelog ljeta, kao i Gerd Janson, i cijela plejada najavljenih producenata i DJ-a je dovoljna garancija za još jedno odlično festivalsko ljeto.

Dostupne su jeftinije dnevne i tjedne ulaznice za regiju.

Love International otvara ljeto u Tisnom raznolikim imenima za svačiji gušt 3