Liquosphere, klupski program orijentiran na atmosferičan i likvidan drum & bass izričaj vraća se u prostore zagrebačke Medike, odakle je krenuo prije dvije godine kada je prostorom Attacka odjeknuo drum & bass zvuk kakvoga Zagreb dugo vremena nije čuo!

Program je u međuvremenu ugostio značajne DJ-e, producente i live actove kako regionalnih tako i svjetskih razmjera vrativši time ovaj donedavno zaboravljeni podžanr drum & bass-a na kartu zagrebačke glazbene scene. Ništa manje vas ne očekuje niti večeras, 29. travnja, kada će Grey Room zaploviti pod glazbenim kormilom srpskog selektora i producenta Euphoricsa aka Untah Selecta, uz bok s Liquosphere rezidentima, InChoonom i After Nevenom. Početak je u 23 sata, a cijena ulaznice iznositi će 25 kuna prije, odnosno 35 kuna nakon 00:30. Više o gostu provjerite u nastavku, a o eventu ovdje.

Liquosphere se vraća u Mediku s Euphoricsom 3

Untah Selecta reputaciju je stekao upravo kao selektor predstavljajući svoju euforično-likvidnu, pozitivno obojenu dnb viziju diljem Srbije, Mađarske, Češke i Makedonije, ali i na londonskom piratskom radiju Nu Perception te radiju DnB Heaven.com. 2008. godine uplovio je u studio, a ono što time rezultira su produkcije pod aliasom EUPHORICS. Uz prvi vinil na Santorin Recordingsu, do sada je izdavao i za londonski Quondam Recordings, njujorški Kill Inc te brazilski Luv Disaster. Njegov EP za Liquid Brilliants „Moonshine“ ušao je u Juno Top 20, a „Together“ EP za Soul Deep u Juno Top 10 dnb izdanja. Vrhunac njegove produkcijske karijere predstavljaju debi album „Midnight Mist“ za Think Deep, koji je zaživio na plastici i dosegao top 5 najprodavanijih dnb albuma, te album „Odyssey“ za Soul Deep, drugi najprodavaniji album na Juno Download portalu.

Njegove trake se redovito mogu čuti u setovima izvođača kao što su LTJ Bukem, Grooverider, Bryan Gee, Furney, Crissy Criss BBC Radio 1Xtra, Stunna, Bassjunkees, Everyday Junglist, Jungletrain, DnB Heaven i Bassdrive.com, a s obzirom na njegovu selektorsku reputaciju, posjetitelji s rzlogom mogu očekivati vrhunski DJ set.