Marco Bailey
Marco Bailey

U Zadru se ovoga vikenda sprema pravi techno spektakl, pošto u dvoranu Jazine dolaze dvije velike zvijezde – legendarni Marco Bailey i jedan od najaktualnijih underground izvođača današnjice, vatreni Talijan – Luigi Madonna!

Marco Bailey i Luigi Madonna u zadarsku dvoranu Jazine dolaze ovoga petka, 29. srpnja, gdje će im se uz domaću podršku koju čine Andrologic, Simeon i Toni, pridružiti i predvodnik nove techno garde iz Srbije – Speedy. Početak večeri je u 23 sata, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 90kn možete osigurati u sustavu Entrio.hr

O slavnom Belgijancu ne treba mnogo trošiti riječi, pošto svaki iskreni techno fan zna koliko je Marco Bailey značajan za svjetsku scenu. Već duže od dva desetljeća spada u sam vrh techno priče, što dokazuju i redovna gostovanja po svim eminetnim festivalima i klubovima, kao što su – čuveni berlinski Berghain, ali i Awekenings, Tomorrowland, WMC Miami… Njegova izdanja redovno dospijevaju na liste drugih velikana poput Carla Coxa, Laurenta Garniera i Svena Vatha, čime dodatno, iz godine u godinu, potvrđuje svoj neosporni talent. Etiketira ga se kao jednog od dinamičnijih DJ-eva stare garde, zbog čega je sigurno da će dati sve od sebe kako bi cijeli noć bio veoma aktivan na danceflooru.

Drugi headliner jedog od najenergičnijih evenata koji čeka Zadar u posljednje vrijeme je Luigi Madonna, Talijan koji se posljednjih godina lansirao u sam vrh svijetskog techna. Iako je znatno mlađi od prekaljenog Baileyja, i on je stigao da postane inventar na svim važnim underground eventima u svijetu. Jedan od najznačajnijih projekata Madonne je “Primo”, koji je izašao za jedan od najpoznatijih svijetskih labela – Drumcode, čiji je vlasnik techno bog – Adam Beyer. I kolege ga smatraju jednim od onih koji će nositi scenu narednih godina, pa je zato i čest gost radio emisija koje vode DJ velikani kao što su “White Noise Radio Show” (Dave Clarke), “Drumcode show” (Adam Beyer) i “Elektronic Force podcast” (Marco Bailey).

Sve ostale informacije u vezi ovoga spektakla u Jazinama potražite u službenom Facebook eventu, a u nastavku okušajte sreću jer vam dijelimo 2×1 upad!

Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom ‘UESMAG Jazine Bailey 2016’. Slučajnim odabirom, u petak 29. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

1. Marco Bailey

2. Luigi Madonna

9 KOMENTARI

  1. Luigi Madonna <3 😀 <3 for the first time in Zadar.. PARTY <3 <3 <3 <3 <3 😀 😀 😀 😀

Comments are closed.