Kako se bližimo ljetu te kako temperature rastu, tako se i zagrebački kolektiv ‘fonetika’ okreće prema toplijim zvucima. U goste im dolazi Jus-Ed, legenda njujorške house scene, kako bi s lokalnim dečkima zaokružio priču iza ove, više nego uspješne, sezone u Sirupu!

U petak 20. svibnja u zagrebačkome klubu Sirup, održati će se posljednja ovosezonska fonetika uz Jus-Eda, legendu njujorške house scene. Ed je čitavu scenu zadužio stojeći iza odličnog house labela Underground Quality, na kojem su izdavale priznate njuške poput Levona Vincenta, Nine Kraviz, Dj QU-a, te mnogih drugih. Osim toga, poznat je i kao vrsni selektor i glazbeni aficionado, i kao duša mnogih dobrih žurki stoga očekujte da će vas ovaj stari lisac očarati na podiju, kako svojom glazbom, tako i karakterom.

Podršku mu za DJ pultom daje provjerena ekipa  fonetičara: Tvrtko, Basta i Sladoled. Party službeno počinje u 1 poslije ponoći, a traje do 8 ujutro. Za upad ćete morati izdvojiti 60 kuna. Sve ostale informacije potražite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 20. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.