Le Chocolat Noir
Le Chocolat Noir objavio Models Unrepresentative

Domaći producent Le Chocolat Noir je za kraj uspješne produkcijske i izdavačke godine objavio novo samostalno EP izdanje ‘Models Unrepresentative’ za nizozemsku etiketu Charlois.

Le Chocolat Noir, osnivač Disco Panonie, koja je na Intergalactic FM-u nedavno imala 211. epizodu, i dio zagrebačkog bRave kolektiva, izdavao je na etiketama kao što su Attractive!, Bordello A Parigi, Soundtravels, Romance Moderne, Creme Organization, Basic Unit Productions, Adriatiko, Home Made Electronica, NAUK i Wave Record, Frigio, Kraftjerkz i Return to Disorder, a ovome popisu krajem studenog dodana je i etiketa Charlois iz Rotterdama na kojoj je objavio svoj novi EP naziva ‘Models Unrepresentative’.

EP čine četiri EBM-om inspirirane prljave stvari – naslovna Models Unrepresentative, I’m Not Your Superman, Voyage d’Esprit i Les Supérieurs. Glavna odrednica samog EP-a, baš kao i svih onih stvari koje inače intrigiraju je proturječje – usred oštrih vokala, bahatih synthova i beata koji reže, na naličju paranoje pojavljuje se i hladna ravnodušna nada.

Kako cijeli EP zvuči poslušajte u nastavku.